17. april 2018.17. apr 2018.
Jordović i Mitrović

Jordović i Mitrović

Nikome lako protiv nas

U plej of "Metaloplastika" ulazi bez pritiska, ali ne i bez ambicija. Ulogu favorita prepuštaju SEHA ligašima i "Železničaru", no već od prvog kola će pokušati da pokvari planove favoritima.
-Jesen je bila slaba i od starta proleća smo se suočili sa pritiskom niza pobeda kako bi ostvarili planove. Uspeli su ovi igrači to, pobedili su devet puta, izgubili samo dva puta, a i u tim mečevima smo bili potpuno konkurenti. Najveće zasluge idu igračima i korstim i ovu priliku da im čestitam još jednom. Ovih deset mečeva je veliko bogatstvo za naše mlade igrače. Nismo favoriti, ali već u Panevu ćemo pokušati da iznenadimo jaku ekipu. Oni su iskusan, dobar tim, imaju i kvantitet i kvalitet. Naša prednost je što nema presije. Biće promene u našoj igri, duga klupa će igrati važnu ulogu i za uspeh je neophodno da svi, ma koliku ulogu imali, svoj deo zadatka odrade na najbolji način - istakao je trener Jordović.
-Kroz deset utakmica će mladi igrači sazrevati, a u preokretu sezone smo našli snagu i mi stariji. Važan je tim, ne pojedinac i taj pristup nam je doneo uspeh. Pritisak je sada na drugima, ne na nama, ali nismo zadovoljni samo učešćem, težimo uspehu u svakoj utakmici. U Pančevu je "Dinamo" favorit, ali mi nismo bez šansi i pokušaćemo svaku priliku da iskoristimo - dodao je kapiten Miloš Mitrović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa