19. jul 2021.19. jul 2021.
Foto: pixabay

Foto: pixabay

Uhapšeni zbog razbojništva i krađe tri automobila u Bogatiću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bogatiću uhapsili su N. K. (1995) i B. L. (1995) iz Sremske Mitrovice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo i krađa.

Oni su rano jutros, kako se sumnja, ušli u kuću četrdesetšestogodišnjeg muškarca u Bogatiću i, uz pretnju nožem, zahtevali da im da novac, a potom izvršili premetačinu i pobegli.

N. K. se sumnjiči da je nedaleko odatle ušao u otključani „pežo“ i startovao ga, a pošto se automobil pokvario, on ga je ostavio na putu, a potom ušao u otključani „pasat“ kojim je sleteo sa puta, pa se sumnjiči i za krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Policija ga je ubrzo pronašla na izlazu iz Bogatića dok je pokušavao da pobegne, dok je B. L. pronađen nedaleko od kuće četrdesetšestogodišnjaka.

N. K. i B. L. su, kako se sumnja, i 17. jula iz dvorišta ovog četrdesetšestogodišnjeg muškarca ukrali automobil „daevu“ koji je policija pronašla i vratiće ga vlasniku.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.
PU Šabac

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa