21. jul 2021.21. jul 2021.
Naslovne strane beogradskih dnevnika

Naslovne strane beogradskih dnevnika

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama za sredu 21. jul 2021. godine pišu o novom talasu korone, o vakcinaciji, kao i o optužnici protiv klana Veljka Belivuka i o Olimpijskim igrama.

ALO - U tekstu "Izbori na proleće" - o saznanjima da će građani Srbiji početkom aprila glasati na predsedničkim, beogradskim i parlamentarnim izborima. U tekstu "Ana Brnabić obožava pljeske i pivo" list piše o tome da je premijerka Srbije gurman.
BLIC - Četvrti talas korone ozbiljno preti "Država sprema nagrade za mlade koji se vakcinišu". Čeka se podizanje optužnice protiv Veljka Belivuka i njegove grupe "Dovoljno dokaza za doživotnu robiju Velji i ekipi". O upisu na fakultete "Svi bi u psihologe, niko neće da bude učitelj".

VEČERNjE NOVOSTI - Reporteri posetili kovid bolnicu u Batajnici "Nevakcinisani u smrtnoj opasnosti". Potres na političkoj sceni Crne Gore "Zaratili oko stradanja Srba u Pivi i Velici". Novak Đoković pred put u Tokio "Bože pravde, biće zlato".

DANAS - Institut za virusologiju hitno nabavlja bočice dovoljne za 15 miliona doza ruske vakcine: "Torlak raspisao tender za ambalažu za Sputnjik V, rok isporuke 24 sata". O slikama izmasakriranih tela na naslovnim stranama srpskih medija: "Tužilačka istraga preko tabloida i Pinka". Obrušio se još jedan deo zgrade na Vračaru: "Gradilišta kao tempirane bombe".

INFORMER - U tekstu "Novak: Odoh ja po zlato u Tokio" o odlasku tenisera Novaka Đokovića na Olimpijske igre. U tekstu "Glavna premija - stan u Beogradu na vodi" o detaljima nagradne igre za vakcinisane protiv korona virusa.

KURIR - U tekstu: "Mračne tajne monstruoznog klana" o kriminalnoj grupi Veljka Belivuka. "Novak otpevao Bože pravde i otputovao u Tokio", o odlasku tenisera Novaka Đokovića na Olimpijske igre.

POLITIKA - Centralna tema na naslovnoj strani "Erdogan u ofanzivi za nezavisno Kosovo". Od privrednih tema izdvojeno "Rast cena čelika i bakra dobar za srpski izvoz". O rigoroznim uslovima za izveštavanje sa najvećeg sportskog događaja: "Olimpijske igre bez granica".

SRPSKI TELEGRAF - U tekstu "Političar tipovao biznismene Nevolji" list piše o kriminalnoj grupi Veljka Belivuka.

NOVA - U tekstu: "Vučić i Vulin kao lešinari" list piše o objavljivanju fotografija žrtava za koje se sumnjiči klan Veljka Belivuka. "Granica za kovid zone 1.000 zaraženih dnevno" o korona virusu u Srbiji, piše list.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa