18. april 2018.18. apr 2018.
Natalija, Sava, Isidora i Ognjen

Natalija, Sava, Isidora i Ognjen

KONjIČKI KLUB “TAUR” SREDNjE POLjOPRIVREDNE ŠKOLE

Posle 55 godina šabački preponaši na zvaničnom takmičenju

Pauza duža od pola veka. Prva medalja kao vetar u leđa. Želje za budućnost: biti bolji, veštiji, uspešniji,ali pre svega se dobro družiti i uživati
Proteklog vikenda na Aprilskom turniru u preskakanju prepona u Beogradu, Konjički klub “Taur” šabačke Srednje poljoprivredne škole osvojio je jednu zlatnu medalju. Iako se u sportu svaki uspeh, a pogotovo onaj krunisan najsjajnijim odličjem vrednuje, ovog puta, priznanje je ostalo u blagoj senci činjenice da su se šabački preponaši posle pauze duže od pola veka našli na zvaničnom takmičenju.
U istoriju lokalnog konjičkog sporta su se upisali Natalija Đurić, Isidora Savić, Ognjen Janković i Sava Marković. Natalija je svom Klubu donela zlato, ali je celom timu učešće na turniru bilo dragoceno iskustvo i odličan podstrek za dalje.
Sa druge strane, ni benefiti samoj Srednjoj poljoprivrednoj školi nisu ništa manji. Pojavljivanje na takmičenju pod okriljem Saveza za Konjički sport Srbije pobudilo je veliko interesovanje za uzgajivače sportskih konja, smer koji je u Poljoprivrenoj školi u Šapcu nedavno zaživeo.
OPŠIRNIJE U ŠTAMPANOM IZDANjU
T.T.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa