29. jul 2021.29. jul 2021.
Kilometar novog asfalta u Pocerskom Pričinoviću

Kilometar novog asfalta u Pocerskom Pričinoviću

Radovi na rekonstrukiciji 1.000 metara asfalata u Ulici kralja Petra prvog u Pocerskom Pričinoviću se privode kraju. Lokaciju su danas obišli zamenik gradonačelnika Šapca Blaža Knežević i v.d. direktorke JP "Infrastruktura" Milica Pavlović.



-Ono što smo obećali građanima to i ispunjavamo. U dogovoru sa predstavnicima Saveta mesnih zajednica definisani su prioriteti i po njima na brojnim lokacijama u gradu se danas izvode radovi. Građani su shvatili da u Gradu imaju pouzdanog partnera i da svi zajedno sa republičkim vlastima i nesebičnom pomoći činimo odličnu sponu- izjavio je Knežević prilikom obilaska radova i dodao:
-Grad Šabac radi ono što prethodna vlast u 20 godina nije uradila i to ubrzano. Svaki dan smo na terenu i nastavićemo tako. Ne obećavamo ništa što ne možemo da uradimo, ali idemo sistemski, korak po korak i građani će u narednom periodu videti taj pomak.



V.d. direktorke JP "Infrastruktura" Milica Pavlović napmenula je da se radovi u ovoj ulici ubrzano privode kraju i zahvalila se radnicima koji na visokim temperaturama daju sve od sebe da pre obećanog roka završe započeto.



Predsednik MZ Pocerski Pričinović, Vladan Bogićević, je istakao da je rekonstrukcija pomenute deonice za žitelje ove mesne zajednice od velikog značaja, zahvalio se gradskoj upravi na pomoći i poručio svojim sugrađanima da budu strpljivi jer će svaki problem za rešenje doći na red.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa