Info

30. jul 2021.30. jul 2021.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

"Otvoreni Balkan" u fokusu beogradske štampe

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 30. jul, najviše pišu o inicijativi "Otvoreni Balkan" koja je usvojena u Skoplju od strane predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i premijera Severne Makedonije i Albanije Zorana Zaeva i Edi Rame, o epidemiji korona virusa, dešavanjima u Bosni i Hercegovini, i o drugim temama.

BLIC - O zaoštravanju situacije u BiH "Žestok odgovor Srba na Inckov zakon". "Vakcinisano manje od polovine nastavnika", podaci Ministarstva prosvete o procentu vakcinisanih među zaposlenima u obrazovanju.

VEČERNjE NOVOSTI - List piše o inicijativi "Otvoreni Balkan" koja je postignuta u Skoplju "Ne čekamo da nas uvedu u EU, sami krojimo sudbinu". O podacima u vezi epidemije korona virusa "Manje od 3% pelcovanih se zarazilo".

DANAS - "Tabloidi optužuju Danas da priziva smrt Vučića", list piše o, kako navodi, brutalnoj kampanji protiv nezavisnih medija u Srbiji. Intervju sa predsednikom Socijaldemokratske stranke Borisom Tadićem "Lider SNS ne ume da očuva ni ono što prisvoji".

POLITIKA - "'Otvoreni Balkan' nova era saradnje u regionu”, o inicijativi Srbije, Severne Makedonije i Albanije postignutoj u Skoplju. O vakcinaciji protiv korona virusa "Preporuku za treću dozu davaće izabrani lekar".
Beta

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa