2. avgust 2021.2. avg 2021.
Foto: Glas Podrinja / Profesor Milan Savić sa polaznicima letnje školice u CSU

Foto: Glas Podrinja / Profesor Milan Savić sa polaznicima letnje školice u CSU

Besplatna letnja školica u Centru za stručno usavršavanje

U Centru za stručno usavršavanje u toku je letnja školica „Naučna razotkrivalica“ za sve zaniteresovane. Sadržaji su potpuno besplatni, a polaznici će imati priliku da tokom dve nedelje usvoje nova znanja iz oblasti ZD štampe, ali i drugih naučnih disciplina.

Radionice za sve uzraste


-U našoj novoj kreativnoj radionici Mejkers spejs se održavaju radionice, te smo već za prvu nedelju za polaznike pripremili zanimljive programe. 3D štampa, izrada meteorološke stanice, rad sa senzorima i programski jezici za modelovanje su planirane aktivnosti za radionice – istakla je Ivana Bogićević, stručna saradnica CSU i pozvala sve zainteresovane da leto ispune novim veštinama i saznanjima.
3D štampa u fokusu radionice CSU / Foto: Glas Podrinja

Kurs 3D štampe u Centru za stručno usavršavanje


Profesor Tehničke škole u Šapcu Milan Savić ističe da je Mejkeres spejs pravo mesto za sve one koji žele da kvalitetno provedu vreme i steknu uvid u značaj ZD štampe.

-Kurs je osmišljen da polaznici steknu osnove o arduino platformi, te da u narednom periodu kroz druge radionice mogu da nadograde stečeno. Moram da istaknem da sadržaji nisu namenjeni isključivo osnovcima, srednjoškolcima, te da kurs mogu da pohađaju i stariji. Oni sve što ćemo raditi mogu kasnije komercijalno da primene, jer 3D štampa ima široku primenu u obrazovanju, medicini, arhitekturi – dodao je profesor Savić.
  • Фото: Глас Подриња
  • Фото: Глас Подриња
  • Фото: Глас Подриња
  • Фото: Глас Подриња
  • Фото: Глас Подриња

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa