3. avgust 2021.3. avg 2021.
foto:  Beta

foto: Beta

Naslovne strane za utorak, 3. avgust

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak 3. avgust najviše pišu o optužnici protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, o dijalogu vlasti i opozicije o izbornim uslovima, a bave se i drugim sportskim i društvenim temama.

BLIC - "Svi detalji optužnice protiv Veljinog klana" o tome zašta se tereti klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. U tekstu: "Naprednjaci ubedljivi, Đilas jači od Dačića u Beogradu", o istraživanju javnog mnjenja agencije Faktor plus.

VEČERNjE NOVOSTI - "Svako imao svoj posao u krvavoj mašineriji" o optužnici protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. "Vatrogasci odbranili Mokru Goru" o požaru na toj planini.

DANAS - U tekstu "Vučićev predizborni 'mito' za penzionere" o stavovima ekonomista o pomoći od 20.000 dinara penzionerima koju je za februar ili početak marta iduće godine najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "O napuštanju dijaloga samo uz zajedničku odluku" o tome da li će opozicija napustiti međustranački dijalogog s vlastima koji se vodi uz posredovanje evro parlamentaraca.

POLITIKA - "Kolika je uloga stranaca u padu Belivukovog klana", o hapšenju klana Belivuka i Miljkoviča. "Dačić: Do kraja avgusta da pronađemo rešenje" o dijalogu vlasti i opozicije o izbornim uslovima, bez prisustva stranaca.

Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa