16. avgust 2021.16. avg 2021.
OŠ "Nikolaj Velimirović"

OŠ "Nikolaj Velimirović"

Saopštenje

Letnja škola matematike OŠ "Nikolaj Velimirivić"

Od 24-27. avgusta održaće se jubilarna 15. "Letnja škola matematike" za učenike koji od drugog razreda osnovne do trećeg razreda srednje škole (u pitanju su razredi koji su učenici završili).

Letnja matematička škola u Šapcu nastala je sa ciljem da se prodube znanja stečena na redovnoj nastavi i sa istim ciljem se održala do danas. Zbog trenutne epidemiološke situacije, po prvi put će se održati onlajn. Posle uspešno održane ``Zimske škole``, na kojoj je učestvovalo preko 700 učenika, nadam se da ćemo i ovog puta opravdati vaša očekivanja.

Škola je besplatna za sve učenike, a rad predavača je volonterski. Predavači su kao i do sada doktori matematičkih nauka, asistenti na fakultetu, uspešni takmičari, među kojima i studenti najprestižnijih svetskih i domaćih univerziteta, osvajači zlatnih medalja na Međunarodnoj olimpijadi, a najznačajnije mesto zauzimaju entuzijastični nastavnici i učitelji šabačkih osnovnih škola i gimnazija.

Prijavljivanje za školu se vrši popunjavanjem obrasca koji se nalazi na sajtu OŠ``Nikolaj Velimirović`` i Edukativnog centra ``Trougao``.

Sve dalje informacije ćete dobijati putem mejla koji navedete u prijave.

OŠ "Nikolaj Velimirović"

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa