28. avgust 2021.28. avg 2021.
Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

"Asolutama" večeras još šest zlatnih medalja

Šest zlatnih medalja za šest koreografija, večeras su u Sremskoj Mitrovici osvojile Tara Cvetković i "Asolute". Baletska sekcija KUD "Abrašević" sinoć je u Zrenjaninu osvojila tri najsjajnija odličja. Medaljama su se okitile Tara i sedmogodišnja Lena Đurić. Večeras su bile pojačane za šestogodišnju Aleksandru Marković i trinaestogodišnju Dunju Nešić.

Foto: Privatna arhiva


Tara je dva zlata osvojila u solo nastupima. Lena i Aleksandra su bile najbolje u duetu u kategoriji mini, Tara i Lena u duetu juniori, a Dunja u juniorima solo. Tara i Dunja su osvojile zlatnu medalju i u duetu u kategoriji seniora. Ponovo im je pripala i specijalna nagrada sudija.

Devojčice su se i ovoga puta takmičile u jakoj konkurenciji sa renomiranim studijima za igru, od kojih su neki doveli i blizu 50 igrača. Pored konkurenciji, Tara se borila i sa samom sobom i povredama koje ima.

Foto: Privarna arhiva


Za manje od godinu dana "Asolute" su osvojile 26 medalja, od toga 23 zlata, jedno srebro i dve bronze, kao i pregršt specijalnih nagrada. Sinoć su kao specijalnu nagradu dobile besplatne kotizacije za takmičenja u Pragu i Istanbulu. Ipak, treba otići do tamo, a za to će im biti neophodna pomoć. Verujemo da će neko u Šapcu prepoznati talenat i rad ove dece i pomoći im da zablistaju i predstave svoj grad i na međunarodnoj sceni.
Glas Podrinja

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa