24. april 2018.24. apr 2018.
foto: Jordović i Pisarić

foto: Jordović i Pisarić

Svaka utakmica neizvesna

"Partizan" poznajemo dobro, isto kao i oni nas. Prvo kolo je pokazalo da će plej of biti uzbudljiv, neizvestan i svaka konkretna ambicija je pod znakom pitanja, istakli su trener i rukometaš "Metaloplastike" na redovnoj konferenciji za medije kluba pred meč drugog kola plej ofa u kome "plavi" dočekuju "Partizan" u četvrtak, od 18:30 (hala "Zorka").
-Neki propusti i neiskistvo su nas koštali boljeg rezultata u Pančevu, ali u većem delu utakmice smo igrali onako kako treba da nastupamo do kraja sezone. Gostuje nam sada izuzetno jaka, ambiciozna ekipa koja je pokazala snagu posebno u drugom delu prvenstva. Predvodi ih Butulija, ali imaju i Stevanovića, potencijalnog reprezentativca, kao i sjajnog čuvara mreže. Dobro je za nas što se Đukić oporavlja i biće na raspolaganju. Nadam se lepoj poseti jer nismo mnogo igrali u Šapcu u 2018. godini- rekao je trener Vladan Jordović.
-Očekujem pobedu i to je cilj. Izuezetno je snažan Partizan, ali ne zaostajemo ni mi. Pokazali smo da možemo trkački da se nosimo sa njima, te presuđuje koncentracija u završnici - smatra mladi prvotimac Đorđe Pisatić.
Trener Jordović izneo je i svoje gledište šta će biti presudno u doigravanju.
-Presudiće sprema ekipa, tim sa mnogo igrača lakše će se nositi sa zgusnutim rasporedom. Osim "duže klupe", jako je značajan učinak golmana. Oni mogu rešavati neizvesne utakmice kakvih će biti mnogo - smatra Jordović.
Utakmica između Metaloplastike i Partizana biće odigrana u četvrtak od 18:30 u hali "Zorka".

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa