17. septembar 2021.17. sep 2021.
Foto: Glas Podrinja / uručivanje ključeva Čivijaške republike novom predsedniku

Foto: Glas Podrinja / uručivanje ključeva Čivijaške republike novom predsedniku

Izabran novi predsednik Čivijaške republike

Kako tradicija nalaže godinama unazad, izabran je novi predsednik Čivijaške republike, čiji će mandat trajati godinu dana. Ove godine ta čast je pripala Andriji Miloševiću, popularnom televizijskom, pozorišnom i filmskom glumcu.

Inauguracija novog predsednika Čivijaške republike održana je večeras u Šabačkom pozorištu i tom prilikom v.d. direktora Turističke organizacije grada Šapca Nađa Gligorić uručila mu je ključeve Čivijaške republike.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, publika nije bila prisutna.


Foto: Glas Podrinja / Novi predsednik Čivijaške republike Andrija Milošević


-Obećavam Šapčanima da neću uraditi ništa. Obećavam da će sve ostati isto. Obećavam vam da sve ovo što je do sada urađeno će ostati tu gde je a možda će biti i gore. Obećavam vam sve ono što su vam drugi obećavali da vam ja to neću uraditi, ali vam zato neću to ni obećati, što mislim da je jako pošteno sa moje strane. Ja vam obećavam da vam ništa ne obećavam i to vam zaista obećavam – glasilo je obećanje novog predsednika Čivijaške republike Andrije Miloševića u duhu funkcije koju će obavljati.

Da je sačuvan čivijaški duh i zadržana tradicija potvrdila nam je Nađa Gligorić.

-Ovogodišnji program je u nešto izmenjenom obliku ali ono što je bitno je da je sačuvan izvorni duh Šapčana i njihova sposobnost da zbijaju šale kako na tuđi tako i na svoj račun.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa