21. septembar 2021.21. sep 2021.
Sutra u Šapcu počinje Prvenstvo Srbije u boksu

Sutra u Šapcu počinje Prvenstvo Srbije u boksu

Sutra u Šapcu počinje Pojedinačno prvenstvo Srbije za seniore i seniorke u boksu. Finale je zakazano za nedelju, 26. septembar. Organizator je Bokserski savez Srbije, pokrovitelj Grad Šabac, a tehnički organizator Bokserski klub „Mačva“. Borbe će se u sali Ekonomske škole “Stana Milanović”.

Takmičenje je od velikog značaja jer za pobednika znači plasman na svetsko prvenstvo. Gradu i Bokserkom klubu “Mačva” doneće ponovo popularizaciju sporta, po kom je Šabac nekada bio nadaleko poznat.

Očekuje se učešće blizu 200 boksera. Šabac, nažalost, nema nijednog seniora, ali će 5 boksera „Mačve“ nastupiti u uvodnim mečevima.

-Na Prvenstvu će nastupi svi trenutno najbolji bokseri u Srbiji. Turnir je od velikog značaja, zbog toga što će pobednik već za mesec dana moći da učestvuje na Svetskom prvenstvu koje se organizuje u Begoradu. To je najveći san svakog boksera, ističe Branislav Jovičić, direktor BK “Mačva”.

Tokom trajanja takmičenja merenja su svako jutro od 8.00 do 9.00 časova, dok borbe počinju u 15.00 sati. Merenja su u konferencijskoj sali hotela “Sloboda”. Izuzetak je prvi dan, odnosno sutra, kada su merenja od 9.00 do 11.00 u prostorijama BK "Mačva".

Finale je u nedelju 26. septembra u 18.00 ili 20.00 časova.

Ulaz za sve mečeve je slobodan.
Glas Podrinja

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa