22. septembar 2021.22. sep 2021.
Beta

Beta

Naslovne strane za 22. septembar

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu pre svega o zbivanjima na prelazima na severu Kosova i nastupu predsednika države Aleksandra Vučića, kao i o situaciji sa epidemijom korona virusa.

ALO - "Dudu ispratio tim snova", list piše o sahrani košarkaškog trenera Dušana Ivkovića.

BLIC - Kosovski specijalci i dalje na prelazima "Usijanje na severu Kosmeta". O sahrani legendarnog košarkaškog trenera "Cela bivša Juga ispratila Dudu".

VEČERNjE NOVOSTI - O dešavanjima na prelazu Jarinje "Poslali i 'vojsku' u obračun sa Srbima". Povodom povećanja broja zaraženih korona virusom list piše da se čeka odluka Kriznog štaba o novim merama "U kafane samo sa kovid propusnicom".

DANAS - Ćerka firma kompanije Rio Tinto nudi donacije školama u Krupnju "Briga za đake ili borba za rudnik". Reportaža iz dnevne bolnice za hemoterapiju u Vranju "Teška paralelna borba protiv kancera i korone".

INFORMER - "Nema pregovora dok se ROSU ne povuče sa severa", list prenosi obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.

KURIR - "Odgovor", o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom dešavanja na severu Kosova. "Lov na škaljarce", list piše o istrazi protiv kriminalnog klana Veljka Belivuka.

POLITIKA - "Odbio sam predlog Kvinte i EU, sit sam politike svršenog čina", izjavio je predsednik države Aleksandar Vučić. "Evropa je frustrirana Bajdenom koliko i Trampom", o zbivanjima na međunarodnoj političkoj sceni.

SRPSKI TELEGRAF - List piše o situaciji u vezi epidemije korona virusa "U Austriji umre jedan u Srbiji 40 ljudi dnevno".

Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa