23. septembar 2021.23. sep 2021.
foto:  Beta

foto: Beta

Naslovne strane za 23. septembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim strananam sutrašnjih izdanja najviše pišu o problemima vozača sa srpskim registarskim tablicama na kosovskim prelazima, širenju korona virusu, a bave se i drugim temama.

BLIC - "Zadnji voz da EU ozbiljno krene u rešavanje Kosova", o odnosu EU prema problemu registarskih tablica i dijalogu Beograda i Prištine. "Šta sve predviđa novi Zakon o policiji", o Nacrtu zakona o unutrašnjim poslovima.

VEČERNjE NOVOSTI - "Razgovor tek kad odu ROSU", o stavu predsednika Srbije Aleksandr Vučića o rešavanju problema Beograda i Prištine u vezi sa registarskim tablicama. "Tablicama Srbima stavljau mete na čelo", o dešavanjima na kosovskim prelazima.

DANAS - "EU želi da Vučić i Kurti sami reše problem" o reševanju problema sa srpskim registarskim tablicama idijalogu Beograda i Prištine. "Preventiva i kontrola važnije od kovid propusnica", o korona virusu.

POLITIKA - "Poziv na dijalog uz pretnju dugim cevima" o problemu sa srpskim registarskim tablicama na kosovskim prelazima. "Đerlek: Očekuje se povećanje broja obolelih od kovida", o situaciji sa korona virusom.
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa