23. septembar 2021.23. sep 2021.
Privredni savet grada Šapca

Privredni savet grada Šapca

Treća sednica Privrednog saveta Grada: Plan razvoja Šapca 2021-2030.

Juče je održana treća sednica Privrednog saveta, a druga zajednička sednica Privrednog saveta grada Šapca i Komisije za izradu, monitoring, evaluaciju i ažuriranje Plana razvoja grada Šapca za period 2021 – 2030. godina. Sednici su prisustvovali dugogodišnji, istaknuti predstavnici privrede Grada Šapca, a predsedavao je Mirko Petrović, zamenik predsednika Privrednog saveta.

Jedna od glavnih tema ove sednice bio je nastavak rada na izradi strateški važnog dokumenta Plan razvoja grada Šapca za period 2021-2030. godina. U skladu sa načinom izrade ovog planskog dokumenta radne grupe po utvrđenim prioritetima, a to su ekonomski razvoj, infrastruktura, društveni razvoj, dobra uprava i ekologija i zaštita životne sredine, uradile su pregled i analizu postojećih stanja i predstavile komisiji šta je to što čini snage, slabosti, pretnje i šanse Grada Šapca.

Privredni savet grada Šapca


Kako ističe gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić, ovim planskim dokumentom će u saradnji sa privrednicima, stručnim službama i civilnim sektorom grada težiti da se sve uočene slabosti u navedenim oblastima umanje ili eliminišu.

-Veoma je bitno nakon svih uočenih slabosti nastaviti aktivan rad kako bi se utvrdila vizija i prioritetni ciljevi koji su za dobrobit našeg grada. Mišljenje najvećih privrednika izuzetno je bitno za dalje razvojne planove Šapca jer oni zapošljavaju naše sugrađane i pune gradski budžet. Svi oni koji su učestvovali u razvoju Šapca, treba to da nastave još jačim i većim intenzitetom. Grad Šabac stvaramo kao Grad budućnosti i siguran sam da ćemo u tome uspeti- rekao je gradonačelnik Pajić.

Kabinet gradonačelnika Šapca

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa