24. septembar 2021.24. sep 2021.
foto:  Beta

foto: Beta

Naslovne strane za petak 24. septembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 24. septembar najviše pišu o smrti glumca Nenada Nenadovića, o dešavanjima na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak i o drugim ekonomskim i društvenim temama.

BLIC - List istražuje, "Vršnjačko nasilje među tinejdžerkama - Devojčice sve agresivnije - tuče, napadi, vređanja...". O dešavanjima na administrativnom prelazu Brnjak, "ROSU na Brnjaku pretukao trojicu Srba".

VEČERNjE NOVOSTI - O smrti glumca Nenada Nenadovića, "Otišao čovek koji je imao dušu od pamuka". Skupština o usvajanju Zakona o Hilandaru, "Prestonica obnavlja riznicu lavre".

DANAS - "Srbija izgubi čak 900 miliona evra godišnje zbog odlaska mladih", list iznosi istraživanja o posledicama odliva radne snage na Zapadnom Balkanu. Potpredsednica Stranke slobode i pravde Ana Stevanović za list, "Gde je nestalo više od 140 slika iz naših ambasada?".

POLITIKA - Intervju sa predsednikom Socijaldemokratske stranke Borisom Tadićem, "Borićemo se do kraja za bolje izborne uslove". "Vojska Srbije podigla borbenu gotovost", Vojska u Raški i Novom Pazaru u prvom stepenu pripravnosti.

Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa