12. oktobar 2021.12. okt 2021.
autor i voditelj emisije Tanja Ilić (foto: Glas Podrinja)

autor i voditelj emisije Tanja Ilić (foto: Glas Podrinja)

Svečanost povodom jubileja emisije As sport

Sportska emisija kolažnog tipa "As sport" proslavila je hiljadito izdanje. Od prvog izdanja do danas uvek je na malim ekranima ponedeljkom u večernjem terminu.

Na lokalnoj TV stanici sportske aktuelnosti autorka i voditeljka Tanja Ilić, kako ističe, trudila se da bude aktuelna, da izvesti, tematski obradi dešavanja u oblasti sporta i promoviše one koji na najbolji način predstavljaju svoj klub i grad.

Gosti na svečanosti povodom jubileja (foto: Glas Podrinja)


- Odrastala sam uz Gradski stadion, sportiste, sport je moj život i ljubav koju nisam želela da napustim na kraju igračke karijere. U jesen 2001. godine, na početku novog veka, otpočelo je emitovanje. Uvek ponedeljkom, samo su se termini menjali, bili smo tu za naše verne gledaoce, bez pauze. Svaka od emisija bila je i jeste poseban izazov. Sport i novinarstvo su moje dve velike ljubavi i srećna sam što sam uspela da ih spojim na ovaj način. Nismo ni slutili koliko ćemo trajati, ponosna sam na svoje saradnike, jer As sport nisam samo ja, to je tim i uspeli smo svi zajedno - ističe Tanja Ilić.

Jubilej je obeležen svečanom akademijom u svečanoj sali OŠ Laza K. Lazarević. Tim emisije i autorku pozdravili su gosti iz sveta sporta, predstavnici klubova, sportskih organizacija, institucija i ustanova sa kojima sarađuju i drugi prijatelji emisije.

Zahvalnica za Veselina Vukovića, jednog od gostiju u prvoj emisiji (foto: Glas Podrinja)


-Ovo je moja osnovna škola, mesto gde sam započela sportsku karijeru, prvi put sam vodila sportske manifestacije i posebne spone me vežu za nju i ponosna sam što ovakav jubilej obeležavam baš u njoj. Teško je govoriti, jer su emocije jake, kada vidim ovoliko ljudi znam da sam istinski bogata, jer istinsko bogatstvo se meri brojem prijatelja, ne novcem. Iza nas je hiljadu emisija, ali priča traje i sve je podstrek za nove emisije i jubileje - dodala je Ilić.

Đorđe Rašić, gost u prvom izdanju emisije (foto: Glas Podrinja)

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa