14. oktobar 2021.14. okt 2021.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

Naslovne strane za četvrta, 14. oktobar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama sutrašnjih izdanja najviše pišu o sukobu kosovske policije i Srba u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu i o stavovima predsednika Srbije o tome, a bave se i epidemijom izazvanom korona virusom i drugim ekonomskim i društvenim temama.

BLIC- "Kurti zbog izbora napao Srbe", o incidentima u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu. "Kazniti lekare koji savetuju ljude da se ne vakcinišu", o situaciji sa korona virusom.

VEČERNjE NOVOSTI - "Dosta je: Branite nas ili ćemo se braniti" o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima Srba sa Kosova. "Računi za struju po starom", o obećanju direktora Elektroprivrede Srbije.

DANAS - "Kosovski specijalci pucali na građane" o incidentima u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu. "Kockanje sa životima zbog ekonomske i političke dobiti", o situaciji sa korona virusom.

POLITIKA - "Prištinski policajci pucali Srbima u leđa", o incidentima u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu. "Branite se od napada: Bićemo uz vas", o stavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom incidenata na Kosovu.
Agencija Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa