19. oktobar 2021.19. okt 2021.
Naslovne strane

Naslovne strane

Beogradski listovi na naslovnim stranama za utorak 19. oktobar 2021. pišu o nezvaničnim podacima iz istrage protiv nekadašnje državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović, o dešavanjima na Kosovu, koroni i političkim temama.

BLIC - Pod naslovom "Koje su prljave poslove radili Dijanini policajci" list navodi pet policajaca koji su navodno prisluškivali Vučića, vratili auto "Mesaru" i pratili "škaljarce". Ekološka udruženja optužuju ministarku Mihajlović "Zorani ujak traži litijum oko Valjeva?". Novak Đoković najavio "Igram u Parizu i Torinu, ne znam za Australiju".


ALO - Nakon rezultata lokalnih izbora na Kosovu, list navodi: "Debakl: Vučić uništio Kurtija" . List piše i o dešavanjima u Predsedništvu Bosne i Hercegovine u tekstu "Dodik zasvirao Bakiru na uvce".

VEČERNjE NOVOSTI - List navodi da su "raskrinkani Britanci" pod naslovom "Oni su podržali Albance za upad na sever". O dešavanjima u BiH blokadi Milorada Dodika "Nisam ja Alija da žrtvujem mir". Korona brojke i dalje zastrašujuće "Sve više beba na kiseoniku". Vučić i Orban položili kamen temeljac, piše list u: "Pruga simbol prijateljstva".

DANAS - Posle lokalnih izbora u Mionici i Negotinu sve glasnije tvrdnje o neophodnosti zajedničke opozicione liste "Opozicija više i ne spominje bojkot". Predsednik Srbije delimično rešio problem neuplaćenih doprinosa u valjevskoj fabrici - "Radnicima Krušika knjižice overene samo do izbora". Povodom izjave predsednika Srbije da ne zna ko je inspektor Milenković list piše: "Vučić i te kako zna ko je otkrio Jovanjicu".

KURIR - Direktorka KBC Bežanijska kosa Marija Zdravković kosa u intervjuu za list kaže "Vakcinacija prepolovila smrtnost u KBC Bežanijska kosa".

INFORMER - List piše o istrazi o ubistvu porodice Đokić u Aleksincu u tekstu "Pljačkaš Đokića tukao bombom. Nema dokaza da je umešan u ubistvo". Nakon lokalnih izbora na Kosovu, list piše da lider pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti "gubi vlast".

POLITIKA - Kako se Srbi na Kosovu i Metohiji leče od korone "Na vakcinaciju preko administrativne linije". Tvrdnje nezvaničnih izvora iz istrage "Tagovi ubica Miše Ognjanovića vode do Dijane Hrkalović?" O akciji Poreske uprave - "Turistički aranžmani od pet hiljada evra pod lupom poreznika".

SRPSKI TELEGRAF - O istrazi ubistva porodice Đokić u Aleksincu pod naslovom "Ubica Đokića auto ukrao u Beogradu".

Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa