20. oktobar 2021.20. okt 2021.
Naslovne strane za sredu, 20. oktobar 2021. godine

Naslovne strane za sredu, 20. oktobar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za sredu, 20. oktobar najviše pišu o epidemiji korona virusa u Srbiji, o godišnjem izveštaju Evropske komisije o napretku Srbije i o drugim temama.

BLIC - "Bajden šalje pet specijalaca da reše Kosovo i BiH", list navodi da je zapadni Balkan na spisku prioriteta administracije Sjedinjenih Američkih Država. "Skoro 8.000 zaraženih, danas zaseda Krizni štab", o pogoršanju situacije sa epidemijom korona virusa.

VEČERNjE NOVOSTI - O epidemiološkoj situaciji u Srbiji "Korona ubila blizance, pa odnela i majku". "Obrisali sramni film o Amfilohiju", list piše o dešavanjima u Crnoj Gori, povodom odnosa prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

DANAS - O problemu zagadjenja vazduha u Beogradu "Veliki zagađivači nekažnjeni". "Pozovi predsednika na TV - da ne bi došao", list piše o izbegavanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića da govori za nezavisne medije.

POLITIKA - "Lekari upozoravaju: ili vakcina, ili deca na respiratorima", o procesu vakcinacije protiv korona virusa. "EK: Srbija ispunila uslove za otvaranje dva klastera", list piše o godišnjem izveštaju Evropske komisije o Srbiji.
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa