20. oktobar 2021.20. okt 2021.
Fb stranica predsednika Opštine Bogatić Milana Damnjanovića - Sanacija puta u Klenju

Fb stranica predsednika Opštine Bogatić Milana Damnjanovića - Sanacija puta u Klenju

Sednica Skupštine opštine Bogatić

Na današnjoj 13. sednici Skupštine opštine Bogatić odbornici su razmatrali ukupno 26 tačaka dnevnog reda. Usvojene su odluke o formiranju jedinica civilne zaštite, o usvajanju Evropske povelje o rodnoj ravnopravnosti na lokalnom nivou i obrazovanju komisije i Saveta za rodnu ravnopravnost.

Takođe, pred odbornicima se našao i predlog Odluke o prvoj izmeni i dopuni Odluke o uslovima za utvrđivanje prava na regres troškova prevoza učenika sa područja opštine Bogatić, kao i nekoliko tačaka koje su se odnosile na rad i funkcionisanje Javno komunalnog preduzeća „Bogatić“ Bogatić.

Zbog proširenja groblja u Dublju, Glušcima i Banovom Polju, odbornici su izglasali odluke o pokretanju postupka pribavljanja zemljišta u javnu svojinu u ovim selima.

Pored imenovanja novog predsednika i zamenika predsednika Opštinske izborne komisije i razrešenja i imenovanja predsednika Komisije za sport Skupštine opštine Bogatić, kao i nekoliko školskih i upravnih odbora, odbornici su na današnjoj sednici svoje poverenje ukazali i novim direktorima ustanova kulture.

U skupštinskim klupama, od ove sednice za svakog odbornika i skupštinsku službu je instaliran elektronski sistem za glasanje i brojanje glasova.
fb stranica predsednika Opštine Bogatić Milana Damnjanovića

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa