21. oktobar 2021.21. okt 2021.
Foto: Opšta bolnica Šabac

Foto: Opšta bolnica Šabac

U Opštoj bolnici Šabac

Radni sastanak o epidemijskoj situaciji

Dr Marija Laban, pulmolog Klinike za pulmologiju Univerzitetskog kliničkog centra Srbije i jedan od šefova Jedinice za poluintenzivnu negu u Kovid bolnici u Batajnici, boravila je u radnoj poseti Opštoj bolnici Šabac. Od početka epidemije dr Laban je angažovana u crvenoj zoni, najpre u matičnoj ustanovi, a potom u najvećoj kovid bolnici u zemlji po njenom otvaranju.

Predstavnici menadžmenta ustanove, kao i naši koordinatori i specijalisti iz crvenih zona – pneumoftiziolog, anesteziolog, infektolog, internista i predstavnica medicinskih sestara i tehničara, učestvovali su u razmeni iskustava sa uvaženom gošćom.

U toku radnog sastanka otvorene su mnoge teme, pokrenuta pitanja sa obe strane, a sve u vezi različitih situacija koje se javljaju u dijagnostici i lečenju kovid i postkovid pacijenata. Dobili smo mnogo dobrih odgovora, pojašnjenja i izveli dosta zaključaka.

Ovaj radni sastanak je prevazišao sva naša očekivanja u pozitivnom smislu i svakako će rezultirati unapređenjem našeg rada u vezi sa kovid i postkovid pacijentima.
Opšta bolnica Šabac

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa