24. oktobar 2021.24. okt 2021.
Foto: Glas Podrinja, pobedničko poziranje

Foto: Glas Podrinja, pobedničko poziranje

Eiskonig prvi u trci "Oslobođenje Šapca"

Eiskonig, vlasništvo štale Stanarević u čijem sedlu je bio najmlađi džokej današnjeg, završnog dana, devetog po redu u ovogodišnjoj trkačkoj sezoni na hipodromu u Šapcu, Aleksandar Stanarević, pobedio je sve svoje rivale u trci dana "Oslobođenje Šapca" na 2.400 metara, kategorije listed, za trogode i starije konje.

Pobednički pehar mu je uručio Aleksandar Jovanović, načelnik Gradske uprave grada Šapca, ističući da mu je velika čast i zadovoljstvo što je danas na "Šabačkom hipodromu", ispred grada Šapca uručio pehar pobedniku Trke oslobođenja grada Šapca, koja je trčana u čast 23. oktobra, dana koji je značajan u istoriji našeg grada kao dan pslobođenja u Drugom svetskom ratu, naglasio je između ostalog Jovanović i dodao:"Današnjim trkačkim danom Šabac se još jednom pokazao kao grad koji drži do svoje tradicije. Konjički sport je zaštitni znak našeg grada i naše opredeljenje je da nastavimo sa daljim razvojem i ulaganjem u promociju ovog sporta. Ponosni smo na činjenicu da je Šabac jedan od retkih gradova, ne samo u Srbiji nego i u bližem okruženju koji može da se pohvali ovakvim sportskim i društvenim događajem."
Pobednik je presrećan što nastavlja pobednički niz samo izjavio da je konkurencija bila jaka i da je konj sam dobio trku.
Ukupno, danas je održano pet galopskih trka, a u njima je učestvovalo više od 50 galopera.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa