28. oktobar 2021.28. okt 2021.
Detalj sa meča u Ivanjici (foto: Svi mi koji volimo FK Mačva Šabac fb stranica)

Detalj sa meča u Ivanjici (foto: Svi mi koji volimo FK Mačva Šabac fb stranica)

Najmlađi tim parirao favoritu

Mačva je juče eliminisana u Kupu Srbije, ali je favorizovanom Javoru se suprotstavio sastav gde su samo dva igrača rođena u prethodnom veku, Mladen Mićanović i Kristijan Tojčić, svi drugi starteri su bili u rasponu od 18 do 20 godina.

Iako mlad tim protiv rivala u najjačem sastavu, meč je bio ravnopravan i rešen je u korist domaćih 2:1 u samom finišu poluvremena.

-Ušli smo preplašeno u meč, to je rezultiralo penalom, da li je bio penal - nije bio, igrač kaže da je prvo izbio loptu. Prvih 10 minuta meča smo izgledali loše, posle toga stvaramo jednu pa drugu situaciju, imamo prečku Save Arambašića, imamo i zicer Slobodana Sladojevića glavom, postižemo pogodak i posle toga imamo još nekih dobrih situacija, Mladen Mićanović kad je odložio šut na 16 m i nije šutnuo i situaciju kada su domaći praktično iz praznog gola izbacivali loptu. Drugo poluvreme Javor je imao inicijativu i onda smo uveli u igru momke sa klupe, ušli su svi osim Strahinje Manojlovića i Nemanje Stevanovića, uspostavili smo egal i imali smo neke situacije koje nismo iskoristili. Odigrali smo dobru utakmicu, dobili smo neke momke, neki igrači su pokazali da zaslužuju minute - rekao je posle meča trener Boris Savić za klupsku stranicu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa