30. april 2018.30. apr 2018.
Zajmović, Tenžera i Car (VK "Šabac")

Zajmović, Tenžera i Car (VK "Šabac")

Hrabro protiv Partizana

Posle lošeg nastupa u Novom Sadu, ali i niza istorijskih dostignuća u ovoj sezoni, šabački vaterpolisti dočekuju u sredu beogradski "Partizan", aktuelnog lidera, osvajača Kupa Srbije i branioca titule. Na konferenciji za medije, svi u klubu obećavaju bolju igru u Novom Sadu i hrabar nastup, a iako prepuštaju ulogu favorita Beograđanima, ne odustaju od bodova.
-Težak je sraspored, ali kako nama, tako i drugima. U Novom Sadu smo pokazali da možemo odigrati ispod svojih mogućnosti znatno, kao što su utakmice pre toga pokazale da možemo znatno i iznad. Po meni je "Partizan" najjači tim lige. Oni jesu mladi, ali stasavaju u Ligi šampiona, u utakmicama sa jačim timovima. Osim toga, tokom leta oni rade sa reprezentacijom, u različitim kategorijama, a tu leži period najvećeg napretka. Kao mlad tim su skloni oscilacijama, a naše je da iskoristimo njihove padove - istakao je trener Mirsad Zajmović.
-Partizan je mlad, ali sa 14 igrača jednakih kvaliteta i to je njihova snaga. Velika rotacija stvara, može se reći, "efekat mašine", te ako dozvolite da vas "uhvati" budete u problemu. U Kupu smo uspeli da ih svedemo na manji broj golova i bili smo blizu uspeha. Nadam se da ćemo i sutra uspeti u nameri da ih zaustavimo i ne dozvolimo da nametnu svoj ritam - rekao je prvotimac Nikola Car.
Meč protiv Partizana počinje u sredu od 20 časova na Gradskom bazenu.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa