16. novembar 2021.16. nov 2021.
Potraga za slavljem na kraju meča (foto: S. S.)

Potraga za slavljem na kraju meča (foto: S. S.)

Mačva u potrazi za pobedom

Šabačka Mačva nije uspela ni u petoj uzastopnoj utakmici da ostvari pobedu. Poslednjeplasirani Kabel je bi u podređenoj ulozi na svom terenu, no Šapčani nisu iskoristili veliki broj prilika i praktično su izgubili dva boda, mnogo više nego što su osvojili jedan. Meč je okončan bez golova.

Izraženija je kriza rezultata, nego kriza igre uveren je trener Mačve Boris Savić. Prethodni dobri rezultati su zadržali Mačvu u sigurnoj plej of zoni, ali se gubi korak u odnosu na drugo mesto.

Kabel - Mačva 0:0 (foto: Svi mi koji volimo FK Mačva Šabac - fb strana)


-Neverovatan broj promašaja u Novom Sadu. Rival nije stvorio nijednu šansu, mladi momci su borbeni, ulažu veliki trud i to im je dalo rezultat. Četiri ili pet gol prilika nismo iskoristili, u dva slučaja govorimo o potpuno nebranjenoj mreži. Želeli smo više, ali moramo da gledamo u napred i na preostala tri meča - rekao je posle duela trener Mačve Boris Savić.

Šapčani i dalje kandidati za viši rang

Slab vikend imali su Inđija i Mladost Novi Sad, te je pobeda Mačvu mogla da vrati u borbu za drugu poziciju, no i remi je približio ekipu Novosađanima na minus četiri.

Sledi derbi Podrinja i meč protiv starog rivaal Loznice koja ne beleži rezultate u skladu sa očekivanjima.

-Svaki meč je za nas derbi, jer je ovo tim koji se dokazuje iz duela u duel. Svakako da će biti težak meč, ne samo zbog tradicionalnog rivaliteta, već i zbog činjenice da Loznica ne odustaje od najviših ambicija, a opet tri duela ne zna za pobedu, te je čak četiri boda daleko plej of i sigurno da će i oni samo o pobedi razmišljati - dodao je Savić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa