16. novembar 2021.16. nov 2021.
foto: fb strana Milana Damnjanovića

foto: fb strana Milana Damnjanovića

Adaptacija sanitarnog bloka škole u Glogovcu

U izdvojenom odeljenju Osnovne škole „Janko Veselinović“ u Glogovcu u toku su radovi na adaptaciji dela ovog objekta – sanitarni blok.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja je u okviru svog programa raspodele investicionih sredstava i programske aktivnosti modernizacije infrastrukture osnovnih škola opredelilo ukupno 1.807.684,78 dinara za realizaciju ovog projekta.

foto: fb strana Milana Damnjanovića


Građevinske radove koji su u punom jeku obišli su zamenik predsednika opštine Bogatić Teodor Teodorović i predsednik privremenog organa mesne zajednice Glogovac Ivan Lukić.

foto: fb strana Milana Damnjanovića


„Povod današnje posete Osnovnoj školi u Glogovcu je zaista lep, jer ulaganje u obnovu školskih objekta je ulaganje u obrazovanje, a takav vid ulaganja je siguran zalog za budućnost. Objekte ovakvog tipa je potrebno održavati, obnavljati i osavremenjivati. Adaptacija, poboljšanje sanitarno higijenskih uslova i energetska efikasnost naših škola, bilo da imaju nekoliko stotina ili samo nekoliko učenika je određeno kao prioritet u radu lokalne samouprave. Nalazimo se u školi koja je sagrađena davno i koja je zahtevala hitnu sanaciju kako bi se učenicima i zaposlenima omogućili optimalni uslovi za rad. Postoji potreba i za obimnijom rekonstrukcijom ovog objekta, koja bi obuhvatala i sređivanje učionica i podova, te ćemo o tim pitanjima morati da vodimo računa u narednom periodu“ kazao je zamenik predsednika opštine Teodor Teodorović.
Zvanična fb stranica predsednika Opštine Bogatić Milana Damnjanovića

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa