25. novembar 2021.25. nov 2021.
gradonačelnik Šapca sa saradnicima obišao realizovane  radove na rekonstrukciji sportskog terena osnovne škole u Petlovači (Foto: Glas Podrinja)

gradonačelnik Šapca sa saradnicima obišao realizovane radove na rekonstrukciji sportskog terena osnovne škole u Petlovači (Foto: Glas Podrinja)

Rekonstruisan sportski teren Osnovne škole "Jovan Cvijić" u Petlovači

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić sa saradnicima obišao je danas realizovane radove na rekonstrukciji sportskog terena Osnovne škole "Jovan Cvijić" u Petlovači. Ovom prilikom je izjavio da Šabac nastavlja aktivnosti na stvaranju približno istih uslova za školovanje dece u selu i gradu.
Foto: Glas Podrinja

Konkretno u ovoj obrazovnoj instituciji, staroj 180 godina obišli su izvedene radove na rekonstrukciji sportskog terena, čime su stvoreni znatno bolji uslovi za psihofizički razvoj dece i kvalitetnije izvođenje nastave. To je koštalo oko 1,8 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena delom iz vraćenog poreza na imovinu građana Petlovače, a delom iz gradskog budžeta.

-Promenjena je i stolarija u školi (1,5 miliona dinara iz gradskog budžeta). Radićemo na izgradnji nove školske ograde, elektro mreže u ovom delu i video nadzoru. Sve to zaslužuju učenici, njih 160 u školi i 30 u predškolskom obrazovanju, pored vrlo prometnog puta. Grad Šabac je grad budućnosti i svaki učenik, svaki meštanin nam je podjednako značajan, poručio je gradonačelnik Pajić.

Kvalitetniji uslovi za izvođenje nastave fizičkog (Foto: Glas Podrinja)


Zahvaljujući se na svemu, direktor škole Vladimir Simović je izjavio da ovo ima veliki značaj, kako za kvalitetnije izvođenje nastave fizičkog, tako i buduće investicije za nastavu informatike. Pozvao je gradonačelnika na proslavu 180. godišnjice škole, a u sličnom tonu govorio je i Nenad Vrućkić, predsednik mesne zajednice Petlovača koji je dodao da asfaltirani teren škole koriste i drugi, ali pre svih mladi, za razne sportske aktivnosti u popodnevnim satima i u toliko je ova vredna investicija značajnija za građane Petlovače.
Lj.Đ.
  • (Фото: Глас Подриња
  • (Фото: Глас Подриња
  • (Фото: Глас Подриња
  • (Фото: Глас Подриња
  • (Фото: Глас Подриња
  • (Фото: Глас Подриња
  • (Фото: Глас Подриња
  • (Фото: Глас Подриња

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa