26. novembar 2021.26. nov 2021.
foto: Beta

foto: Beta

Naslovne strane za 26. novembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama sutrašnjih izdanja najviše pišu o dogovoru predsednika Srbije i Rusije Aleksandra Vučića i Vladimira Putina o ceni ruskog gasa za Srbiju a bave se i drugim političkim i društvenim temama.

BLIC - "Srbiji najjeftiniji gas u Evropi", o dogovoru Vučića i Putina o ceni ruskog gasa za Srbiju. "U EU ćemo moći sa Sinofarmom, ali samo uz pcr test", o putovanjima imunizovnih građana Srbije sa kineskom vakcinom protiv kovida.

VEČERNjE NOVOSTI - "Rusi neće ostaviti Srbe na cedilu", o dogovoru Vučia i Putina o ceni ruskog gasa za Srbiju."Kako će studenti sa bebom dobijati državnu pomoć", o merama za povećanje nataliteta.

DANAS - "Vučič kupio cenu gasa samo do izbora", o dogovoru predsednika Srbije i Rusije o ceni ruskog gasa za Srbiju. "Hir režima od 418 miliona evra", o tome kako je izgradnja nacionaog stadina u Surčinu, za tri godine, poskupela tri puta.

NOVA - "Jeremić protiv predsedničke kandidature Ponoša", o nesuglasicama unutar Narodne stranke. "Beograd dao bez konkursa 30 milina evra za NVO nastale u vreme vlasti SNS", o sazanjima tog lista.

POLITIKA - "Bratska cena gasa za Srbiju, 270 dolara za 1.000 kubika", o dogovoru Vučića i Putina o ceni ruskog gasa za Srbiju. "Naši ljudi genetski skloni visokom krvnom pritisku ", intervjuu naučne savetnica u Instituta "Vinča" Nevene Veljković.
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa