27. novembar 2021.27. nov 2021.
Foto: Beta

Foto: Beta

Naslovne strane za subotu, 27. novembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 27. novembar 2021, pišu o sastanku srpskog i ruskog predsednika Aleksandra Vučića i Vladimira Putina, o novom soju korona virusa, zajedničkom izlasku dela opozicije na sledeće izbore, ali i o drugim ekonomskim i društvenim temama.

ALO - "Ukleti put kod Umke", piše list o saobraćajnoj nezgodi u blizini Beograda, gde su se sudarili autobus i kamion. List piše o procesu protiv glumca Dragana Bjelogrlića zbog napada na Predraga Antonijevića.

BLIC - List donosi tekst "Kako će izgledati brza pruga" Beograd-Budimpešta. O novim vakcinama protiv kovida-19: "Do kraja godine iz Torlaka stiže 2,5 miliona ruskih vakcina".

VEČERNjE NOVOSTI - O sastanku Vučića i Putina u tekstu "Dogovor nam uštedeo 22 nove bolnice". O puštanju u rad obnovljenog bloka 1 u termoelektrani Nikola Tesla "Ne moramo da uvozimo struju". List piše: "Iz Afrike svetu preti najopasniji soj korone".

DANAS - "Cena gasa u Srbiji ipak nije najniža", piše list. O podizanju optužnice protiv glumca "Mediji pre Dragana Bjelogrlića saznali optužnicu".

KURIR - List piše o slučaju ubijene tročlane porodice Đokić.

INFORMER - "U bolnice stiže 50.000 pilula protiv korona virusa", o novom leku protiv kovida-19 u Srbiji.

NOVA - O zajedničkom izlasku dela opozicije na naredne izbore list piše "Djilas odredjuje nestranačkog kandidata za Beograd, a predsedničkog svi zajedno". Intervju sa Sandrom Rašković-Ivić "Ponoševa reč je reč oficira, verujem da će dati doprinos kampanji".

POLITIKA - O sastanku predsednika Srbije i Rusije u tekstu "Manipulacije sporazumom Vučić-Putin". O dogovoru dela opozicije o zajedničkom izlasku na izbore "Đilas: Građani traže da izađemo na izbore". List donosi tekst sa poligona "Peskovi" u tekstu "Akcija specijalaca Srbije i SAD".

SRPSKI TELEGRAF - "Najopasniji soj korone već stigao u Evropu", list piše o epidemiji korona virusa.
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa