30. novembar 2021.30. nov 2021.
foto: fb strana Milana Damnjanović

foto: fb strana Milana Damnjanović

Izgradnja i uređenje sanitarnog bloka u glogovačkoj osnovnoj školi

Završeni su radovi na izgradnji i uređenju sanitarnog bloka u izdvojenom odeljenju osnovne škole “Janko Veselinović” u Glogovcu. Projekat je realizovan uz finansijsku pomoć i podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

U društvu predstavnika mesne zajednice Glogovac, ovu ustanovu posetio je zamenik predsednika opštine Bogatić Teodor Teodorović koji tom prilikom nije krio svoje oduševljenje viđenim.

Uređenje sanitarnog čvora (foto: Milan Damnjanović - zvanična fb stranica)


- U ovoj školi na zadovoljstvo, pre svega, učenika i svih zaposlenih rešen je dugogodišnji problem. Veoma je važno da deca pohađaju školu u adekvatnim uslovima, ali nažalost, naročito u seoskim sredinama se često dešava da su oni nedovoljno dobri. Zato ovaj novi i moderan sanitarni čvor predstavlja korak napred u poboljšanju uslova, ali je naravno, potrebno nastaviti značajnije ulaganje u obrazovne ustanove u našim selima. Investiranje u bolje i kvalitetnije uslove za obrazovanje dece jedan je od naših zacrtanih prioriteta u radu. Izdvajanjem iz opštinskog budžeta, kao i putem različitih konkursa i javnih poziva koja raspisuju ministarstva Vlade Republike Srbije možemo umnogome popraviti stanje stvari u ovoj oblasti, počev od vrtića, preko osnovnog do srednjeg obrazovanja - istakao je Teodorović.

Teodorović: Investiranje u bolje i kvalitetnije uslove za obrazovanje dece jedan je od naših zacrtanih prioriteta u radu (foto: Milan Damnjanović - zvanična fb stranica)
Milan Damnjanović (zvanična fb stranica)

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa