1. decembar 2021.1. dec 2021.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Ženska snaga i upornost ne poznaju granice

-Mlade devojke treba da budu samostalne i imaju ekonomsku nezavisnost. Ako u tome uspeju, sve ostalo je moguće. To je ono čemu treba da streme. Ne treba da čekaju da li će im neko nešto pokloniti, ili da zavise od drugih - istitakla je kao suštinu Marija (Slađana) Simić samostalna preduzetnica, i vlasnica autoperionice iz Šapca pre tačno godinu dana za naš list tokom razgovora koji je objavljen 12.11. 2020. godine pod nazivom "Preduzetnički duh nije pitanje pola".

Godinu dana kasnije naša sagovornica je zbog obima posla otvorila još jednu autoperionicu u gradu i kako ističe, ponovo je do izražaja došao njen temperament i preduzetnički duh, ali i želja za samostalnošću.

- Verujem da su svi prepoznali kvalitet našeg rada i to da smo uvek tu za klijente. Radimo profesionalno, odgovorno i to se ceni. Ovo je bio logičan sled događaja, ali i moja velika želja. Nadam se da će nova perionica u Kralja Milutina - kaže Slađana i napominje da će znanje, iskustvo koje poseduje biti od značaja u daljem poslovanju.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa