1. decembar 2021.1. dec 2021.
Glas Podrinja

Glas Podrinja

Gradonačelnik Pajić danas obišao završne radove na rekonstrukciji Kasarske ulice

Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić danas je obišao završne radove na rekonstrukciji Kasarske ulice u Šapcu. Za ovu investiciju, jednu od najvećih u ovoj godini, iz gradskog budžeta izdvojeno je 25,2 miliona dinara.
Karaska ulica u novom izdanju

- Kasaraska ulica je bila u katastrofalnom stanju. S obzirom da četiri decenije nije rađena, bila je potpuno nebezbedna za kretanje pešaka, biciklista i vozača automobila. Rekonstruisana je u celoj dužini od 700 metara i proširena parking mestima. Učinili smo da ovaj grad dobije jedno novo ruho, novi izgled. Predstoji nam sađenje drvoreda u ovoj ulici. Zadržali smo stara, zdrava stabla, a posadićemo i 65 novih, čime ćemo dobiti nova pluća grada, jer Šabac treba da bude grad budućnosti, istakao je gradonačelnik Pajić.
Mladen Čolić, predsednik MZ Jevremova

Prema rečima Mladena Čolića, predsednika MZ Jevremova, ovaj projekat je od izuzetnog značaja s obzirom da je Kasarska ulica frekventna.

- Zahvaljujem gradonačelniku i gradskoj upravi zato što je ova ulica kao saobraćajnica veoma važna za ovaj deo grada. Meštani ove mesne zajednice su željno iščekivali asfaltiranje ulice, parking i trotoar, rekla je Slađana Vujković iz MZ Jevremova.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa