Info

4. decembar 2021.4. dec 2021.
Foto: Beta

Foto: Beta

Vučić u Gornjim Nedeljicama poručio da je došao da sasluša svaki problem i primedbu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas u Gornjim Nedeljicama, kod Loznice, da je svestan koliko problema postoji u tom kraju, sudeći po tome koliki broj ljudi prisustvuje njegovoj poseti.

Obraćajući se okupljenim gradjanima ispred crkve u tom mestu, Vučić je kazao da je došao da sasluša probleme građana i razmotri rešenja, a posebno da razgovara o problemima zbog najave otvaranja rudnika litijuma kompanije Rio Tinto.

Tu sam da saslušam svaki vaš problem i primedbu. Na nešto ćemo naći odgovor, na nešto nećemo, ali ću da saslušam sve", rekao je predsednik.

On je kazao da je pozvao i "one koji su najglasniji u protestu" da dodju da o problemima razgovaraju i dodao da ne zna da li će oni doći nakon što "završe sa blokadama".

Vučić je tražio da u portu crkve uđu "obični ljudi", navodeći da "neće da razgovara sa opštinskim rukovodstvom".

Neću ukinuti Zakon o referendumu, Srbiju neće voditi oni koji ne pobede na izborima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da neće ukinuti Zakon o referendumu, navodeći da Srbiju neće voditi oni koji ne pobede na izborima.

"(Aktivista inicijative Kreni Promeni) Savo Manojlović kaže ako ja ne ukinem Zakon o referendumu, a meni ne pada na pamet da ukidam, već sam ga potpisao. Neće Srbiju voditi ni Rokfeler ni Manojlović, osim ako ne pobede na izborima", kazao je Vučić novinarima tokom obilaska okoline Loznice.

U više od 50 gradova u Srbiji za danas su najavljene blokade puteva, zbog zakona o referendumu i eksproprijaciji.

Predsednik će danas posetiti Gornje Nedeljice kod Loznice, gde je u 15.00 zakazan njegov razgovor sa meštanima, kako je kazao, u crkvi u tom mestu.

On je razgovarao sa građanima Banje Koviljače i najavio da će to mesto posetiti ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, kako bi saznao kako da se pomogne poljoprivrednicima u tom kraju.
Beta

Najnoviji broj

13. januar 2022.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa