5. decembar 2021.5. dec 2021.
Beta

Beta

Naslovne strane za nedelju 5. decembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za nedelju, 5. decembar na naslovnim stranama najviše pišu o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Gornjim Nedeljicama, o protestima širom Srbije, korona virusu i drugim ekonomskim i društvenim temama.

POLITIKA - O protestima širom Srbije: "Ponovo blokada puteva, Vučić u jadarskom kraju". Ambasador Nemačke u Srbiji Tomas Šib za Politiku: "Beograd i Priština moraju da ispune sve što je dogovoreno".

ALO - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u jadarskom kraju razgovarao o Rio Tintu: "Vučić sluša glas naroda". "Teror Djilasa i Veljine ekipe" piše list o protestima širom Srbije.

BLIC - List piše: "Sve o lekovima protiv korone". "Meštani brinu zbog poplava i zagadjenja", o zahtevima stanovnika Gornje Nedeljice nakon posete predsednika Srbije.

VEČERNjE NOVOSTI - Poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Gornjim Nedeljicama - "Sklanja se deponija, narod će odlučiti o rudniku. Ministar gradjevinarstva Tomislav Momirović kaže za Novosti: "Legalizaciju moramo što pre da ubrzamo".

KURIR - Blokada puteva na dva sata - "Protesti u nekoliko gradova protiv Rio Tinta". Kod Kruševca "Dvoboj - ubio komšiju u obračunu zakazanom tačno u podne".

SRPSKI TELEGRAF - O protestima list piše pod naslovom "Teror nad narodom Srbije". "Dijana rukom napisla spisak za odstrel" o bivšoj državnoj sekretarki MUP-a Dijani Hrkalović.

Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa