14. decembar 2021.14. dec 2021.
Ponovo na vrhu - Uroš Madžarević (foto: RK Vitez)

Ponovo na vrhu - Uroš Madžarević (foto: RK Vitez)

Šabački rvači novim medaljama okončali sezonu

Rvači šabačkog „Viteza“ okončali su takmičarsku sezonu sa dva odličja na Prcvenstvu Srbije u rvanju slobodnim stilom. Najbolje rvače u državi ugostila je Kanjiža, a Šapčane je reprezentovalo šest boraca.

Uroš Madžarević je nastavio niz titula u slobodnom stilu. Petu uzastopnu godinu Madžarević je savladao dominantno sve rivale i sigurno stigao do zlata. On se nadmetao u kategoriji do 86 kg.
Drugu medalju je osvojio seniorski šampion Srbije u Grčko-rimskom stilu Momčilo Gajić. U kategoriji do 70 kg zastao je u polufinalu i zaslužio bronzu.

Bronza za Momčila (foto: RK Vitez)


Žute boje viteza branili su u Kanjiži još: Jovana Lazić, Nikola Lukić, Aleksandar Savić, Mihailo Mitrović i Ilija Petrović.

Novi Sad i istorijska sezona

Dušan Lukić i Kosta Marjanović predstavljali su Šapčane na turniru u Novom Sadu, Memorijalu „Jovan Bogić – Pufka“ i iz centra AP Vojvodina doneli dve bronzane medalje.

"Vitez" iza sebe ima jednu od najuspešnijih sezona u istoriji. Osvojili su 79 medalja, od čega 21 na državnim prvenstvima, dok su ekipno izborili plasman u Super ligu rvanja GR stilom.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa