17. decembar 2021.17. dec 2021.
GO SNS: Nemamo veze sa pretnjama
SAOPŠTENjE

GO SNS: Nemamo veze sa pretnjama

Povodom optužbi da je Srpska napredna stranka odgovorna za plakate usmerene protiv novinarke Isidore Kovačević, a koji su osvanuli po Šapcu, obaveštavamo javnost da Gradski odbor SNS sa tim nema nikakve veze. Očigledno je da razjedinjena šabačka opozicija pokušava da skrene pažnju sa propalih protesta i što nema nikakvu ideju koja bi bila korisna za sugrađane, pa im je najlakše da podmeću našoj političkoj partiji.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac fokusiran je razvoj grada i ni na kraj pameti nam nije da bilo koga prozivamo na način za koji nas optužuju aktivisti Nebojše Zelenovića. Neverovatno je da najagresivniji aktivista bivšeg gradonačelnika Šapca, iako se predstavlja kao pravnik, i trebalo bi da mu bude poznato da su neosnovane optužbe krivično delo, bez ijednog dokaza tvrdi da je SNS autor spornih plakata.

Nakon svih trvenja među šabačkim opozicionarima, a posebno obračuna između Pokreta “Buđenje” i Zajedno za Srbiju, molimo opoziciju da se posveti rešavanju problema u svojim redovima i pravljenju kvalitetnog programa, a ne da se na ovako pokvaren način bore za šaku glasova.

GO SNS Šabac

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa