20. decembar 2021.20. dec 2021.
Načelnik MUO, Vladan Krasavac

Načelnik MUO, Vladan Krasavac

Sedmični izveštaj MUO

Od četvrtka 16. decembra do ponedeljka 20. decembra pojačan je intenzitet koordinisanih nadzora republičkih inspekcija i komunalne inspekcije/ milicije,o čemu su gradonačelnici gradova,predsednici opština i rukovodioci inspekcijskih službi obavešteni, kako bi se sačinio plan nadzora za produženi vikend.

U primeni je i obaveza dostavljanja izveštaja o održanim manifestacijama u lokalnim samoupravama sa preko 500 ljudi .

Načelnik Mačvanskog upravnog okruga Vladan Krasavac je u svakodnevnoj komunikaciji sa rukovodiocima republičkih inspekcijskih službi i inspekcijskih službi lokalnih samouprava sa područja Upravnog okruga, a u kontrole su uključeni svi raspoloživi ljudski i materijalni resursi.

Izveštaji o sprovedenim kontrolama svakodnevno se dostavljaju Mačvanskom upravnom okrugu.
Od četvrtka 16. decembra do ponedeljka 20. decembra sprovedeno je 1.173 nadzora, u kojima je učestvovalo 108 inspektora. Tokom nadzora inspektori su utvrdili 15 nepravilnosti koje se odnose na ličnu zaštitnu opremu korisnika i ličnu zaštitnu opremu zaposlenih u kontrolisanim objektima.Za navedene nepravilnosti izrečene su sledeće mere: dva prekršajna naloga od po 150.000 dinara,dva prekršajna naloga od po 30.000 dinara i jedanaest prekršajnuh naloga od po 5.000 dinara.

Zdravstvena struka i nadležni državni organi i dalje apeluju na sve građane da poštuju naložene epidemijske mere i da se vakcinišu ,kako bi u što krećem roku došli do kolektivnog imuniteta.
Kabinet načelnika
Vladana Krasavca


Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa