20. decembar 2021.20. dec 2021.
Tina Nikolić, Marija Marinković, Vukan Obadović i profesorka ekonomske grupe predmeta Biljana Lazarević (Foto: Glas Podrinja)

Tina Nikolić, Marija Marinković, Vukan Obadović i profesorka ekonomske grupe predmeta Biljana Lazarević (Foto: Glas Podrinja)

Učenici Ekonomske škole pobednici u izradi biznis plana

Tim Ekonomske škole "Stana Milanović" iz Šapca pobednik je u izradi biznis plana „Startap i učeničko preduzetništvo – Osmisli ideju i stavi je u funkciju!“ u organizaciji Beogradske bankarske akademije – Fakultet za bankarstvo, osiguranje i finansije. Na onlajn takmičenju je učestvovalo 17 učeničkih timova iz Srbije, a Šapčani su doneli pobedu.

Marija Marinković, Tina Nikolić i Vukan Obadović uz podršku i mentorstvo profesorke ekonomske grupe predmeta Biljane Lazarević opredelili su se za proizvodnju čipsa od jabuke. Učenici su nagrađeni popustom za školarinu Beogradske bankarske akademije i vaučerima Aik banke, a kako ističu nagrada im znači kao podstrek u daljem školvanju i potvrda da su njihove ideje dobre, te savetuju svojim vršnjacima da budu uporni i da se oprobaju izradi biznis plana.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa