21. decembar 2021.21. dec 2021.
Gradonačelnik Pajić obišao radove u Mačvanskom Pričinoviću

Gradonačelnik Pajić obišao radove u Mačvanskom Pričinoviću

U Mačvanskom Pričinoviću u toku su radovi na rekonstrukciji mreže niskog napona. U Sremskoj ulici zamenjeno je 15 stubova i postavljen novi kablovski snop. Radovi su vredni 1,7 miliona dinara.

- Bitno je nam je da svako domaćinstvo na teritoriji grada Šapca ima kvalitetnu električnu energiju i sigurno napajanje. Uz pomoć Elektrodistribucije Šabac, ove godine je uloženo 45 miliona dinara na kvalitetniju niskonaponsku mrežu na teritoriji grada, što je veliki benefit. Radovi su rađeni, pre svega, u seoskim domaćinstvima, ali obavljen je i deo radova u samom gradu Šapcu, kaže gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić.

U toku je čišćenje kanala Ignjatovica u dužini od 1.100 metara.

- U toku ove godine, uradili smo centar Mačvanskog Pričinovića, asfaltiranje ulica, postavljanje ivičnjaka, plato ispred Doma kulture, uličnu rasvetu u Jovičića i Pavlovića sokaku, kao i u delu ulice Svetog Save. Naravno, ovo je samo deo onoga što je seoskom području potrebno, prelazimo i na druga mačvanska, posavotamnavska i pocerska sela. Siguran sam da ćemo kvalitet života u seoskom području približiti kvalitetu života u gradu. Nastavljamo dalje da bismo od Šapca napravili grad budućnosti.

Prema rečima Ivana Jevremovića, predsednika Saveta MZ Mačvanski Pričinović, završetkom ovih radova, privedeno je kraju sve što je planirano za 2021. Godinu.
- Već gladamo u budućnost, u planovima za narednu godinu, u kojoj se nadamo da će naša saradnja sa Gradskom upravom biti izvanredna, kao i do sada i da ćemo podići kvalitet života u ovom mestu, kaže Jevremović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa