24. decembar 2021.24. dec 2021.
Glasački kuponi (foto: Glas Podrinja)

Glasački kuponi (foto: Glas Podrinja)

Čitaoci izabrali: Milica, Semiz i Vitez

Naši dragi čitaoci su i ove godine rekli svoje mišljenje o onima koji su obeležili sportsku 2021. godinu i izabrali svoje laureate u kategoriji sportistkinje, sportiste i sportskog kolektiva. Kao i prethodnih najneizvesnije je bilo u kategoriji sportista.

Tokom 22 dana koliko je trajalo glasanje (kuponi objavljeni u četiri broja Glasa Podrinja) stiglo je na našu adresu 160 kupona. U odnosu na prethodne godine, bilo je više onih gde se glasači nisu opredeljivali u sve tri kategorije, već samo u jednoj.

Rezultati su sledeći:

Kod sportistkinja najviše glasova je osvojila atletičarka AŠK Tempa Milica Poznanović 87, druga je košarkašica Duge Olga Stepanović sa 40, doskorašnji golman Medicinara Jelena Ninković je dobila 24 glasa, dok je Gordana Pešić osvojila šest.

Milica Poznanović (foto: fb profil AŠK Tempo)


Među sportistima borba do samog kraja. Pet glasova je delilo pobednika od drugoplasiranog. Pobednik je šabački bokser Semiz Aličić sa osvojena 42 glasa. Drugi je Momčilo Gajić sa 37. Treću poziciju je zauzeo Mitar Palikuća sa 20 glasova, rukometaš Marko Srdanović je osvojio 11, vaterpolista Radoslav Filipović tri, a kajakaš Mihailo Subotić dva glasa.

Semiz Aličić (foto: Glas Podrinja)


Najviše glasova među sportskim kolektivima osvojio je Rvački klub "Vitez". Novi članovi Super lige su dobili poverenje 65 osoba, druga je Metaloplastika sa 30, treći Vaterpolo klub "Šabac" sa 16, dok Kajak klub "Zorka" nije osvojio nijedan glas.

Rvački klub "Vitez" (foto: RK Vitez)


Ovakosu glasali čitaoci, a poseban izbor u sve tri kategorije, kao i u još nekoliko, imaće žiri, a sve dobitnike ćemo objaviti u poslednjem štampanom izdanju u ovoj godini, 30. decembra.

Dodela svih priznanja će biti organizovana kada to dozvole epidemiološki uslovi.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa