10. januar 2022.10. jan 2022.
Načelnik MUO, Vladan Krasavac

Načelnik MUO, Vladan Krasavac

Sedmični izveštaj MUO

Od četvrtka 06. januara do ponedeljka 10. januara 2022. pojačan je intenzitet koordinisanih nadzora republičkih inspekcija i komunalne inspekcije/milicije, o čemu su gradonačelnici gradova, predsednici opština i rukovodioci inspekcijskih službi obavešteni, kako bi se sačinio plan nadzora.

Redovni nadzori se sprovode po utvrđenoj dinamici, a kordinisani inspekcijski nadzori u vreme praznika su usmereni ka velikim objektima sa povećanim brojem korisnika usluga.

Načelnik Mačvanskog upravnog okruga Vladan Krasavac je u svakodnevnoj komunikaciji sa rukovodiocima republičkih inspekcijskih službi i inspekcijskih službi lokalnih samouprava sa područja Upravnog okruga, a u kontrole su uključeni svi raspoloživi ljudski i materijalni resursi.

Izveštaji o sprovedenim kontrolama svakodnevno se dostavljaju Mačvanskom upravnom okrugu.
Od četvrtka 06. januara do ponedeljka 10. januara 2022. godine sprovedeno je 1.070 nadzora, u kojima je učestvovalo 81 inspektor.Tokom nadzora inspektori nisu utvrdili nepravilnosti u kontrolisanim objektima.

Od 19.marta 2021.godie počeo je sa radom CENTAR ZA KOVID 19 MERE.Centar se nalazi na internet adresi inspektor.gov.rs Svi zainteresovani mogu postaviti pitanja.

Zdravstvena struka i nadležni državni organi i dalje apeluju na sve građane da poštuju naložene epidemijske mere i da se vakcinišu ,kako bi došli do kolektivnog imuniteta.
Kabinet načelnika
Vladana Krasavca


Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa