13. januar 2022.13. jan 2022.
Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić, danas, prilikom posete porodici Terzić na Mišaru, najmlađim članovima uručio paketiće

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić, danas, prilikom posete porodici Terzić na Mišaru, najmlađim članovima uručio paketiće

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić, posetio je danas višečlanu porodicu Dragana Terzića na Mišaru i najmlađim članovima uručio paketiće. Ovom prilikom on je izjavio da se uverio u sklad i harmoniju u kojoj ova porodica živi.

- Preovlađuje njihova ljubav i briga prema deci, kojima žele da omoguće što bolje uslove za školovanje.
Za takvu politiku se opredelio i Grad. Iz budžeta Grada smo obezbedili 30 miliona dinara za podsticaj većeg rađanja. Obezbedili smo besplatne udžbenike za najmlađe učenike, stipendije za studente. Uopšte je prisutna naša briga za decu, a primer porodice Terzić je za svaku pohvalu i na njih se treba ugledati, kaže gradonačelnik Šapca.

Domaćin ove brojne porodice je Dragan. On je elektro-mehaničar, koji se bavi servisiranjem i održavanjem servisnih stanica. Supruga Verica je po zanimanju frizerka, a radi u "Jazakiju", kao kontrolor kvaliteta proizvoda. Deca su, najstarija Anđelija, potom Tadija, Mitar, Nikolija i najmlađi je Andrija.


Sklad u porodici je sasvim uočljiv. Žive od svoga rada, a u planu je i proizvodnja jagoda na pet ari, pored kuće i u manjem plasteniku. Dragan ističe zadovoljstvo zbog posete gradonačelnika njihovoj kući, što ga je prijatno iznenadilo.

- Drago mi je da nismo zapostavljeni. Ovo su sve naša deca, a verujem da će nas uskoro biti i više, poručuje. Njegovo mišljenje deli supruga Verica, koja hvali najnovije mere Vlade za podsticaj rađanja.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa