16. januar 2022.16. jan 2022.
zajednička fotografija pobednika u kategoriji seniora, ekipe "Sind" i gradonačelnika Šapca dr Aleksandra Pajića (foto: Glas Podrinja)

zajednička fotografija pobednika u kategoriji seniora, ekipe "Sind" i gradonačelnika Šapca dr Aleksandra Pajića (foto: Glas Podrinja)

Okončan Međunarodni futsal božićni turnir

Mečevima za treće mesto i finalnim duelima sinoć kasno je okončan četvrti međunarodni Božićni futsal turnir u hali "Zorka". Poslednjeg takmičarskog dana odigrano je deset mečeva, a program i kompletno takmičenje zatvorilo je seniosko finale u kome je ekipa "Sind" opravdala ulogu favorita osvojivši vredan trofej.

Osim seniora, tokom takmičenja koje je startovalo 24. decembra 2021. godine ekipe su se nadmetale u osam kategorija, od najmlađih do veterana, a u borbi za trofej su bili i klubovi.

detalj sa finalne utakmice (foto: Glas Podrinja)


U velikom seniorskom finalu "Sind" je savladao tim "Agrar Petrović BiH" 2:1, a najboljem timu je pripala i novačana nagrada u iznosu od 400.000 dinara. Treće mesto je osvojila ekipa Loncargo Logistic.

foto: Glas Podrinja


Pobednici turnira po kategorijama

Petlići- Transkom 94
Pioniri- Agrar Petrović
Kadeti- Dejan Polo
Omladinci- Desetka
Veterani 35+ - Koni Plamen
Veterani 45+ - Savro
Klubovi- Lipolist
Seniori- Sind


foto: Glas Podrinja


Pobednički pehar i ček kapitenu "Sinda" uručiuo je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić istakavši kako je ovo prvi događaj u hali "Zorka" posle duge pauze i da je najlepši utisak veliki broj navijača na mestu velikih uspeha šabačkog sporta.

gradonačelnik dodeljuje trofej kapitenu pobedničke ekipe (foto: Glas Podrinja)


-Srećan sam kada vidim da je Hala sportova ,,Zorka” ponovo centar sportskih zbivanja u našem gradu. Već tri nedelje sportska hala mesto je okupljanja najboljih futsalera iz celog regiona. Najprestižniji 4. Međunarodni futsal božićni turnir okupio je 145 ekipa i preko 1400 učesnika. Večeras je odigrano finale između ekipa Sind i Agrar Petrović BIH. Finalistima sam uručio zaslužene nagrade i pehar. Čestitam pobednicima, ekipi Sind, ali i svim učesnicima, a posebno se nadam da gosti nose lepe utiske iz našeg grada - istakao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i dodao da Šabac i Šapčane već u utorak očekuje još jedan veliki sportski događaj međunarodnog karaktera, uputivši poziv sugrađanima da u velikom broju podrže nacionalni vaterpolo tim Srbije.

-U Šapcu će u utorak 18. januara, na Gradskom bazenu, biti odigrana utakmica 1. kola Svetske lige u vaterpolu između Srbije i Italije. Naši vaterpolisti će iz Šapca krenuti u pohod na osvajanje Svetske lige. Šabac je oduvek bio grad sporta i velikih šampiona i trudićemo se da tako ostane i u budućnosti.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa