17. januar 2022.17. jan 2022.
Naslovne strane

Naslovne strane

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama najviše pišu o deportaciji tenisera Novaka Đokovića iz Australije, referendumu o ustavnim promenama u pravosuđu i o virusu korona.

ALO - List na naslovnoj strani prenosi vest o deportaciji Novaka Đokovića, kao i reakcije na odluku australijskih vlasti.

BLIC - "Novak: Razočaran sam, treba mi odmor", o reakciji Đokovića posle deportacije iz Australije. List je objavio svoju tradicionalnu listu najmoćnijih ljudi u medijima.

VEČERNjE NOVOSTI - "Prognan zbog izjave", o odluci australijskih vlasti da teniseru Novaku Đokoviću uskrate boravak u toj državi. "Srbija glasala za nezavisno sudstvo", list piše o referendumu o ustavnim promenama u pravosuđu.

DANAS - "Referendum će uspeti ali ništa neće promeniti ", prenosi list izjavu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa o referendumu o ustavnim promenama u pravosuđu. "Nasilna predaja titule, možda i trona" - o deportaciji trenisera Novaka Đokovića iz Australije.

INFORMER - List piše o smrti tinejdžerke usled infekcije korona virusom, kao i o deportaciji tenisera Novaka Đokovića.

KURIR - "Kosovo je dužno da sprovodi sve obaveze", kaže za taj list Gabrijel Eskobar, zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara zadužen za južnu i centralnu Evropu.

NOVA - "Novače, idemo dalje, napad na Pariz", poruka je lista teniseru Novaku Đokoviću posle odluke australijskih vlasti da ga deportuju. "Velike šanse da je omikron kraj korone ", izjavio je virusolog Milanko Šekler.

POLITIKA - "Australija proterala svog šampiona i dobrotvora", o odluci australijskih vlasti da deportuju tenisera Novaka Đokovića. "Građani odlučivali o pravosuđu", list piše o referendumu o promeni Ustavu u oblasti pravosuđa.

SRPSKI TELEGRAF - List ipiše o britanskom istraživanju, pod naslovom "Kraj korone".
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa