18. januar 2022.18. jan 2022.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

Naslovne strane za utorak, 18. januar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za utorak, 18. januar 2022. godine najviše pažnje posvetili su referendumu za promenu Ustava, Novaku Đokoviću i epidemiji korona virusa.

BLIC - O odluci kojom je skraćeno vreme trajanja karantina "Za obolele sedam dana, za kontakte pet dana". O ustavnim promenama o kojima je glasalo oko 30 odsto birača "Šta smo tačno izglasali na referendumu".

VEČERNjE NOVOSTI - Analitičari o minulom referendumu "Rezultat ne može da se preslika na snagu partija". O odluci da nevakcinisani teniseri neće moći da učestvuju na turnirima "Novaku redom zatvaraju vrata, ne daju mu da postane broj jedan svih vremena". Najmlađi na meti omikrona "Trećina obolelih su deca".

DANAS - List piše da su glasanje za promenu Ustava obeležili mala izlaznost i neočekivani rezultat u najvećim gradovima "Rezultati referenduma prvi udarac autokratskoj vlasti". O tome da će vakcinacija protiv kovida 19 verovatno biti uslov na svim grend slem turnirima do kraja sezone "Sada od Novaka Đokovića sve zavisi". O tome da je zdravstvenim radnicima u Kragujevcu stigla pomoć u iznosu od 10.000 dinara sa neobičnom porukom banke "Vučić 'iz svog džepa' uplatio državnu pomoć lekarima".

NOVA - O rezultatima referenduma "Beograd, Novi Sad i Niš rekli 'ne' Vučiću". O najavi radikalnijih protesta ukoliko ne budu prihvaćeni zahtevi ekoloških organizacija "Posle blokada, sledi generalni štrajk zbog Rio Tinta". O manjku zdravstvenog osoblja "Čim korona stane, sledi novi talas odlaska medicinara".

POLITIKA - Uz tvrdnju da SAD mogu da nateraju kosovskog premijera Aljbina Kurtija da uradi bilo šta, naslov "Da li se Brisel krije iza Kurtija". O deportaciji Novaka Đokovića iz Australije "Od 'reketa broj jedan' do 'neprijatelja broj jedan'". Različiti stavovi prema vraćanju đaka na redovnu nastavu "Pedijatri strepe od sudara korone i gripa u školama".
Agencija Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa