17. maj 2018.17. maj 2018.
Gradsko veće: u Šapcu prioritet socijalna zaštita i inkluzija

Gradsko veće: u Šapcu prioritet socijalna zaštita i inkluzija

Članovi Gradskog veća grada Šapca usvojili su na današnjem zasedanju Predlog o formiranju Mobilnog tima za socijalnu inkluziju Roma i Predlog da se korisnicima Ponosne kartice 2018 „Cena minus za 3 plus“ obezbedi popust od 50 odsto za ulaznice na Gradski bazen.
Usvojen je i Predlog rešenja o izmeni režima saobraćaja-Zabrani saobraćaja zbog održavanja manifestacije „Maturanska parada 2018“. Većnici su podržali predlog da se u petak, 18. maja, u vremenu od 11:15 do 11:45 časova, zbog održavanja manifestacije “Maturantska parada 2018” zabrani saobraćaj u delu Pocerske, Masarikove, cara Dušana, Dositejeve, Cerske, Braće Nedića, Vojvode Mišića, Koste Ambraševića, Patrijarha Pavla i u delu ulice Trg đačkog bataljona.
Usvojen je i Predlog rešenja o odobravanju postavljanja saobraćajne signalizacije na opštinskim putevima i ulicama u naseljima u Šapcu, zbog obeležavanja međunarodne biciklističke rute „Savska ruta“.
Članovi Gradskog veća usvojili su i Predlog rešenja o odobravanju postavljanja saobraćajnog znaka „Ograničenje brzine 30 km/sat“ u ulici Vranovača u selu Zminjak.



Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa