18. maj 2018.18. maj 2018.
Nismo favoriti, ali verujemo da možemo

Nismo favoriti, ali verujemo da možemo

"Medicinar" sezonu završava na domaćem terenu, a u igri je vredan trofej, pehar pobednika Kupa. Trofej stiže u Šabac, a nadamo se da će tu i ostati posle nedelje, odnosno posle finala. Da bi Šapčanke igrale u finalu, moraju sutra u polufinalu eliminisati najtežu prepreku, šampiona države "Jagodinu". Iako je favorit, na osnovu forme, tim iz Jagodine, na konferenciji za medije pred Kup, u klubu obećavaju bespoštednu borbu, zalaganje, te da, uz pomoć publike, mogu iznenaditi Jagodinke.
-Imamo najtežeg protivnika, ali uvek verujemo, ne odustajemo i učinićemo sve da objedinimo duplu krunu iz dve sezone. Svaki tim ima slabe tačke, naše je da pokušamo da iskoristimo one koje ima "Jagodina". Potrebna je dobra igra svih 60 minuta za pobedu, toga sam svestan i ja i sve rukometašice. Nadamo se aktivnoj podršci publike. Mi ćemo učiniti sve da maksimalnim zalaganjem i borbom to zaslužimo. Zajednička radost biće najbolja nagrada. Ne interesuje me drugi meč, niti nedelja, mislimo samo i isključivo o Jagodini - ističe trener Aleksandar Savić.
-Šampionke su najteži rival i veliki izazov. Želi svaka od nas da ponovo doživi onu proslavu kakvu smo u Šapcu imali prethdone sezone, želimo da podignemo trofej u našem gradu. Potrebne su nam dve dobre utakmice za to - dodaje Aleksandra Ručnov.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa