31. mart 2022.31. mar 2022.
Glas Podrinja/Gradonačelnik dr Aleksandar Pajić i predsednik Skupšine Nemanja Pajić u obilasku gradilišta

Glas Podrinja/Gradonačelnik dr Aleksandar Pajić i predsednik Skupšine Nemanja Pajić u obilasku gradilišta

U toku radovi na izgradnji kompleksa otvorenih bazena

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i predsednik Skupštine grada Nemanja Pajić danas su obišli radove na izgradnji kompleksa otvorenih bazena. Vrednost investicije je oko 330 miliona dinara, a sredstva su opredeljena budžetom grada Šapca.

- Zadovoljni smo dinamikom radova na ovom kapitalnom infrasturkturnom objektu. Kompleks podrazumeva tri bazena, jedan olimpijski 50x25, manji 25X15 i najmanji, dečji, sa 12 metara u prečniku. Intenzivno radimo na ovom objektu, gde će dnevno od 3 do 4 hiljade Šapčana moći da se osveži u toku leta. Radimo sve što je u našoj moći za dobrobit naših sugrađana i delima pokazujemo da nisu bila samo pusta obećanja, nego da će iza nas ostati prelepi objekti i infrastruktura koju će svi moći da koristite. Želja nam je da u narednim godinama, ukoliko budemo imali ovakvo punjenje budžeta i investitore koji će dolaziti u Industrijsku zonu, uradimo i Akva park da bi sadržaj bio kompletan, rekao je gradonačelnik Pajić.

Radove izvodi konzorcijum firmi koje predvodi šabački SET, a završetak je planiran je za mesec jul.
- Vrednost ovog kapitalnog objekta iznosi oko 330 miliona dinara i svaki dinar je realan. Grad se zbog ove ili bilo koje druge investicije nije zadužio u prethodnih 16 meseci nijedan dinar. Nastojaćemo da budemo zapamćeni tako što se nismo zaduživali, ali smo otplatili velike dugove koje smo nasledili. Borićemo se da svaki dinar uložimo na pravi način, dodao je gradonačelnik Pajić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa